niedziela, 3 lipca 2011

Pierogi z brokułem

W ramach kolejnej wymiany barterowej przygotowałam pierogi. 

Ciasto to mąka żytnia razowa i graham, plus woda, sól i bazylia.
Farsz to podgotowany i lekko rozgnieciony brokuł z dodatkiem soli czarnej.
Pierogi polałam "sosem musztardowym"- czyli musztardą podgotowaną z wodą (musztarda powinna być lepszego sortu ;]).
Po środku na talerzu znajduje się sos pomidorowy, czyli pomidory, które ugotowałam z papryką wędzoną i szczyptą soli.


Myślę, że obie strony transakcji były zadowolone.

1 komentarz:

  1. Byloby nam milo, gdybys zechcial go wpisac na Ptitchef.com, zeby mozna go bylo zaindeksowac.

    Ptitchef jest katalogiem, który pozycjonuje najlepsze kucharskie strony internetowe w sieci. Setki blogów juz sa na nim juz zapisane i korzystaja ze strony Ptitchef, zeby przedstawic swoje wlasne strony internetowe.

    Zeby zapisac sie na Ptitchef, wejdz na
    http://www.petitchef.pl/index.php?obj=myaccount_site&action=form

    lub na http://www.petitchef.pl i kliknij na « Dodaj swój blog-strone » w górnym pasku.

    Pozdrawiam

    Camelia
    Petitchef.pl

    OdpowiedzUsuń